Om Zouri

Vi tar nu endast kort, ej kontanter.

Vår Målsättning

  • Är att när du, man eller kvinna, kliver ut från Zouri ska känna dig snyggare , tillfreds och upplyft.
  • Vi strävar efter att finna det som är rätt för dig! Baserat på vår erfarenhet i frisör & skönhets branschen samt vårt intresse av att utvecklas.
  • Vi är måna om vår utveckling och hämtar mycket inspiration från våra kollegor i Paris, London & USA . Men även från konst och natur. Det är lika stor variation på mode och trender som det finns aktörer, därför finner vi det gott att plocka intryck och hitta nåt som passar just dig.
  • Vi bryr oss om dig och ditt hår och vill hjälpa dig att dra nytta av din behandling här även när du är hemma. Därför är vi noga med vad vi säljer till dig. Rätt produkt för dig med bra kvalité och miljötänk.

Miljömedvetenhet

  • Vi vill skapa hållbar skönhet och uppmuntra människor att hand om sig och miljön vi alla lever i!
  • Ammoniakfritt. Sen Zouri startade 2009 har vi arbetat helt ammoniakfritt i alla våra behandlingar. Varför? Det är en gas som påverkar alla i rummet. Studier visar att den efter 1 exponering lagras i levern ,samt irriterar luftvägar och orsakar allergier. Den är dessutom väldigt aggressiv mot håret. Så att komma till oss är som att kliva in i en doftoas mitt i Stan.
  • Vi är noga med att sortera och tänka hållbart.
  • De produkter vi arbetar med är utvalda just för att de har ett bra miljö tänk. Vi har bland annat Original Mineral färg, se: http://originalmineral.com  Olaplex alla produkter se: http://olaplex.se Davines som är vårat favorit märke, de är t ex utsedda till LifeGate Ambassadör 2014 och har i många år legat i framkant med miljöförbättringar. Se Davines.com

Historik

Zouri? Namnet är en fri översättning från franska ”sourie” som betyder Le. Vilket vi gör när vi får utöva vårt fantastiska yrke. En känsla av välbefinnande som vi ville förmedla när vi skapade Zouri. Jag ,Helene och min bäste vän och make Peter slog upp dörren 13 Jan 2009 med ett leende. Vi hade lyckats skapa med god hjälp av familj och vänner det som var vår prioritet : en Salong med bästa tänkbara miljö för stylisterna och kunderna. Bra ljus och ljud, lugn skön atmosfär samt bra förändrings möjligheter. Vi älskar bra service! Vi vill verkligen leverera det och strävar efter att hela tiden förbättra Zouri utifrån det perspektivet.

Helene

HÅR vilken underbar uppfinning!!! Jag har varit länge i frisörvärlden och är så glad varje dag som jag får dela med mig av mitt kunnande! Service älskar jag och blir lycklig när jag själv får det, så det är en prioritet att ge alla mina kunder, vare sig det gäller hår eller miljön här. Samtidigt är jag fortfarande ivrig att lära mig nya tekniker. För mig är det viktigt att få nya ”inputs” från många håll, frisörer,konst,naturen ,er kunder och mina goa kollegor. Som ägare av Zouri har jag pushat mig själv och mitt team här att ständigt förbättras. Ibland händer det att vi stänger några dagar för att åka iväg nånstans i världen på kurs. Så var gärna frågvis när vi träffas.

Varmt Välkommen

Jennie

jennie

Salongen är mitt andra hem. Jag älskar mitt yrke av många skäl dels att få komma i kontakt med underbara personer och jobba kreativt med färg och form. Det här är inte som ett jobb utan mer som en passion. Jag vill alltid utvecklas och ser mig alltid omkring efter inspiration. Det är viktigt för mig med hög kvalité och service. Så mitt mål är att Salong Zouri för er ska kännas som ert ” andra hem”.

Varmt Välkommen !

Ulrika

Ulrika

Frisöryrket ligger mig varmt om hjärtat och jag har lång erfarenhet som frisör. Jag får stort utlopp för mina kreativa sinnen och tycker det är underbart med möten av olika människor. Jag får min inspiration från utbildningar med kollegor, resor med familj och vänner. Ja, från variationen i livet. För mig är det viktigt att du som kund känner dig sedd och lyssnad på, så vi tillsammans skapar det som är rätt för dig. Varmt Välkommen !

Salina

salina

Vår goa Salina har flyttat till Danmark


Hallandsgatan 50
Stockholm


För våra öppettider:
Klicka här