Tack 2016!

12jan2017Skriven av Jennie

Nu är det ett nytt år, men innan vi börjar med det nya året så gör vi en kort sammanfattning av 2016

Det är alltid ett stort privilegium att få styla brudar.


 

Utbildning och inspiration är viktigt för oss. Under 2016 såg vi till att vi fick det också. Våra leverantörer Davines erbjöd en inspirerande visning och färgkurs för Salina och Helene.

 

 

Ulrika gick på klipp kurs hos Björn Axen. Salina gick på stylingkurs hos fashion frisören Joseph DiMaggio.

 

Varje år försöker vi hitta inspiration internationellt så i höstas åkte Heléne till en tre dagars frisörmässa i Florida ”Light Color Cut and Style” arrangerades av behindthecheair.com

Kända frisörer som Guy Tang, Matty Conrad och Beth Minardi visade sina senaste kollektioner. Heléne inspirerades mest av herr visningen ”Victory Barbers”

Jennie åkte med Davines till Bangkok. Davines årliga ”hair on stage” gästades av Davines creative Director Angelo Seminara, Joseph DiMaggio, Riktu, Kim Robinsson och Kr +  och Carlton hair.

 

 

 

 

En kort sammanfattning på några händelser för teamet på Zouri under 2016. Men den största inspirationen får vi från alla våra fantastiska kunder. Så vi vill tacka er för att ni kommer till oss, det är ett stort nöje och utbyte. Varje dag händer något nytt på Zouri och vi ser fram emot vad 2017 erbjuder.

Vi lovar att hålla oss mer uppdaterade här på bloggen men också på instagram framöver.

Nytt år-bring it on….

/Zouri


Hallandsgatan 50
Stockholm


För våra öppettider:
Klicka här